Cum sa-ti inscrii site-ul in directorul nostru

adauga site gratuitPentru a incrie un site in director, aveti nevoie de urmatoarele: numele site-ului (obligatoriu), o descriere despre site (obligatoriu), URL-ul site-ului (obligatoriu), o adresa de email valida (obligatoriu), oras-ul si limba, ultimele 2 fiind facultative. Puteti sa adaugati si o imagine, care este deasemenea facultativa. La inceput va trebui sa selectati categoria cea mai apropiata pentru site-ul dumneavoastra. Dupa ce ati trimis datele veti primi prin mail un mesaj de confirmare a acestor date. Ele vor fi vizualizate de administatorul nostru, iar in cazul in care totul este in regula, site-ul va fi adauga tin directorul nostru.

Puteti adauga si categorii daca acestea nu exista deja in director. Trebuie sa introduceti numele categoriei (obligatoriu) si o descriere facultativa.

Pentru a inscrie site-ul gratuit trebuie sa navigati la categoria in care doriti sa il adaugati si sa accesati linkul "Adauga situl tau" din coltul dreapta-sus al paginii.

Retineti ca pentru a inscrie un site sau o categorie noua, trebuie sa aveti cont pe esteGRATIS si sa fiti logat. Folositi formularul de mai sus pentru a  intra in cont sau pentru a creea un cont nou.

Adauga site gratuit in director