Filmulete

Pentru filme online puteti vizita site-ul http://www.gogo-films.com iar un site cu filmulete realizate de amatori interesant este http://www.lesdebiles.com/.

Jocuri si filmulete online: izismile.com

Intr-o perioada in care zambetele par sa fie tot mai rare, simtim nevoia unei pauze, a unei iesiri din cotidian. Si cea mai la indemana solutie vine din partea celor de la Izismile.

Citeste mai mult... »

Recomandari filme

Un site unde puteti vedea informatii,stiri si recomandari pentru filme este filme regale.

Las Fierbinti ONLINE

las fierbinti onlineSerialul Las Fierbinti a debutat la pro tv pe 1 martie la ora 20:30 cu un umor de calitate specific romanesc.
Regizat de Dragos Buliga si Constantin Popescu, dupa un scenariu de Mimi Branescu, serialul “Las Fierbinti” spune povesti rurale extrem de amuzante, dar autentice.
Personajele serialului sunt de-a dreptul remarcabile, cu povesti si dialoguri spumoase, de-a dreptul niste Morometi ai secolului al XXI-lea, care inlocuiesc Poiana lui Iocan cu crasma lui Bobita. Vice-primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea sa ii ia locul actualului primar si se bazeaza pe sprijinul carciumarului Bobita (Mihai Bobonete) si al prietenului acestuia Giani (Costi Dita), smecherasul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este seful de post, Doru (Iulian Postelnicu) este invatatorul satului, prieten din copilarie cu Bobita si Giani, iar Celentano (Adrian Vancica), Firicel al lu’ Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Margineanu) si Mos Peleus (Horatiu Malaele), betivii satului, sunt aparitii colorate si pline de umor.

Citeste mai mult... »