Cadouri personalizate – live autograph

Probabil ca te-ai gandit de multe ori cum ar fi sa stai fata in fata cu celebritatea ta favorita. Site-ul Live Autographs nu aranjeaza astfel de intalniri, insa iti poate oferi unul dintre cele mai deosebite cadouri: un mesaj personalizat si un autograf de la starul tau preferat.

Fie ca este vorba despre staruri de cinema, din muzica sau sport, acum este mult mai usor sa faci parte din lumea lor. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi vedeta si sa-i scrii ce vrei sa-ti spuna sau ce obiect sa semneze pentru tine.

Starul ales iti va oferi autograful lui si un mesaj-video personalizat cu care te vei putea mandri in fata prietenilor. Comanda se face direct pe site, iar preturile incep de la 100 de dolari si ajung undeva la cateva mii. Pentru un fan adevarat, insa, va fi, cu siguranta, o experienta unica si un cadou de neuitat.

Link site: http://www.liveautographs.com

Dezastre in Photoshop

De-a lungul timpului, programul Photoshop a fost pentru unii o adevarata solutie pentru fotografii care nu aratau tot ce trebuie. Sau care aratau prea mult. Insa pe langa operele de arta care pot iesi din “mainile” celor care lucreaza in acest program, apar pe piata si multe stangacii, spre amuzamentul publicului.

Citeste mai mult... »

Cum sa citesti coduri de bare cu mobil

Codurile de identificare in format 2D sunt deja folosite zilnic de consumatorii din Japonia si urmeaza sa fie urmatorul trend international. Totul depinde de cat va creste numarul utilizatorilor de telefoane mobile cu camere foto integrate.Ultimul tip de cod “de bare” doar seama cu obisnuitul cod format din liniute paralele de pe produsele din supermarketuri. Cu o raza mult mai mare de folosinta si mult mai practice pentru anumiti utilizatori sunt codurile de bare 2D sau matrix-codurile.

Citeste mai mult... »

Vanishd.com – 2 pagini de Internet in una singura

Vanishd.com este un site care iti permite sa deschizi doua pagini de Internet una peste alta. Asa poti citi articolele de pe EuStudent pe furis.

Citeste mai mult... »

Download: Cum sa scrii in aer cu iPhone

Nu va mai chinuiti scriind cu ajutorul tastelor la telefon. O aplicatie prototip va permite utilizatorilor de telefoane mobile sa scrie mesaje scurte in aer si sa le trimita automat prin e-mail.

Citeste mai mult... »