Tutoriale : vrei sa devii un expert Photoshop?

Sau sa participi la concursul "Poster pentru ziua Europei" ? Ei bine, ai nimerit la locul potrivit. Avem o sumedenie de resurse pe care vrem sa le impartasim.

30 de tutoriale despre cum poti realiza un poster, pe diferite teme, disponibile la http://www.socialh.com/2009/11/30-best-posters-design-tutorials.html.

11 tutoriale despre cum sa faci o imagine "retro & vintage" tot din bunavointa celor de la socialh

http://www.socialh.com/2009/11/11-excellent-retro-and-vintage-design.html

Colectii de fonturi gratuie pentru designeri puteti vizualiza la urmatoarele adrese:

http://www.socialh.com/2009/11/10-amazing-free-fonts-for-designers.html

Cartile virtuale – noua lectura!

Traim intr-o lume in continua schimbare, iar evolutia tehnologica ne pune la picioare tot mai multe oportunitati si oferte avantajoase. Printre acestea se afla si site-urile care ofera cititorilor posibilitatea de a-si lectura cartile preferate, virtual. Cum timpul e tot mai scurt, iar banii trebuie chibzuiti cat mai bine, acesta alternativa este tot mai apreciata de publicul larg.

Bibliotecile virtuale iti ofera o gama larga de informatii, de la carti si cursuri la referate, lucrari stiintifice si materiale de documentare specializate pe domenii.

Mai jos vei gasi o serie de site-uri romanesti si straine pe care poti naviga, in cautarea a ceea ce te intereseaza:

Site-uri Romanesti:

www.dozazilnica.ro;

www.cartiaz.ro;

www.polirom.ro;

www.biblior.net.

www.liternet.ro.

Site-uri straine:

www.literature.org;

www.gutenberg.org;

www.books.google.com;

www.free-ebooks.net;

www.freebookspot.in;

www.scribd.com;

www.readprint.com.

Sursa: Acasa.ro

Carti online gratis pentru web design

La adresa http://speckyboy.com/2010/03/19/12-must-have-free-downloadable-web-design-books/ puteti gasi cateva carti online despre web design. Aproape orice aspect ce tine de web design este acoperit in aceste tutoriale, fiind o adevarata biblioteca virtuala pentru pasionatii de acest domeniu.

Carti utile si gratuite de spre web design

Daca sunteti in cautare de cateva carti despre web design, aveti la dispozitie site-ul cu tutoriale despre web design, unde puteti gasi si downloada astfel de carti  in mod gratuit. Deasemenea, puteti citi si acest articol despre eBooks, unde puteti gasi carti online, unele dintre ele fiind chiar in franceza.

Carti gratuite despre design

Daca sunteti in cautare de carti pentru webdesign, noi avem o solutie: cateva tutoriale despre design care vin in diferite formate .Un articol deasemenea util este si acesta care contine cateva informatii despre carti cu webdesign.